Pentru a putea oferii servicii de consultanta complete SRLConsult a considerat ca are nevoie de anumiti parteneri. Iata cateva criterii dupa care ne-am ales partenerii:

Cunoaște-ți partenerul

Înainte de a te parteneria în afaceri sau de a fonda împreună o afacere, cunoaște-ți partenerul de cel puțin un an. Studiile arată că oamenii se pot cunoaște cu adevărat după minimum un an.

E ca atunci când te căsătorești. Nu o faci înainte de a cunoaște pe cineva măcar o perioadă. Un parteneriat de business e ca o căsătorie. Cea mai mare eroare e să intri prea rapid într-un parteneriat înainte de a testa niște proiecte comune.

Calculează lucrurile

Parteneriatele pot fi frumoase, dar se pot transforma ușor în coșmaruri. De ce? Pentru că poți să-ți iei un partener mai slab pregătit decât tine.

După cum scrie "Entrepreneur", dacă unu plus unu fac doi, ar trebui să te gândești cum ai putea să faci ca rezultatul să fie trei. Un parteneriat nu e doar suma părților, ci e ca o înmulțire. De asemenea, caută pe cineva care e mai bun ca tine la unele lucruri. Nu fi egoist și nici nu-ți lăsa egocentrismul să te lovească.

Chiar trebuie să lași unii oameni să facă lucruri în locul tău. În plus, asigură-te că puteți să vă distrați împreună. Nu neapărat în oraș, dar măcar la locul de muncă trebuie să fie o atmosferă plăcută.

Caută oameni cu niște calități care sunt complementare cu ale tale, dar care au aceeași viziune. Nu trebuie să fii bun la același lucru, dar trebuie să aveți aceeași destinație!

Ai nevoie de ajutor?

Consultanti nostri vor gasi o solutie!

Strada Amman

Nu ezita sa ne contactezi!

031.421.4869 / 0734.196.317

Va asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Sectorul 1, Str. Amman, Nr. 4, Bl. 4, Sc. 1 (Intersectia Stefan cel Mare cu Calea Dorobanti)

Program de lucru cu publicul:

Luni - Vineri intre orele 09:00 - 17:00