Warning: preg_match(): Compilation failed: unmatched closing parenthesis at offset 38 in /home2/r73687srlc/public_html/functions.php on line 128
Infiintare Firma, Gazduire Sediu Social, Inchidere firma, Contabilitate firmei

Deschidere punct de lucru si autorizare activitate

O societate comerciala isi poate deschide puncte de lucru in momentul infiintarii ei, precum si dupa acest moment.

Deschiderea unui punct de lucru (sau a mai multora) dupa etapa infiintarii firmei se realizeaza prin introducerea si inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului privind inregistrarea si autorizarea punctelor de lucru.

La demararea procedurii, sau la un moment intermediar pe parcursul intocmirii dosarului, este nevoie de prezenta asociatului /asociatilor, a stampilei societatii si de copii ale tuturor actelor firmei.

Dupa deschiderea punctului de lucru (adica dupa ce au fost eliberate documentele referitoare la acest lucru de catre Registrul Comertului),acesta trebuie declarat la Administratia Financiara in raza careia va aflati cu sediul social al societatii. Aceasta se va face in termen de 30 de zile.

Daca noul punct de lucru are mai mult de 5 angajati, este vorba de un sediu secundar ce va trebui declarat si la Administratia Financiara in raza careia se afla sediul social al societatii si la Administratia Financiara in raza careia se afla sediul secundar. In caz contrar, pentru neinregistrarea sediului secundar, legea privind finantele publice locale prevede sanctionarea cu amenda de la 3.000 la 5.000 lei.

Daca doriti sa inregistrati mai multe mentiuni prin acelasi dosar, beneficiati de o REDUCERE din valoarea onorariului fiecarei mentiuni mai ieftine.

Acte necesare deschidere punct de lucru si autorizare activitate

Pentru inregistrarea mentiunii privind deschiderea punctelor de lucru si autorizarea activitatilor, aveti nevoie de urmatoarele documente:

Copie dupa contractul de spatiu - pentru locatia in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor).

In situatia in care veti inchiria un imobil, de la o persoana fizica, pentru punctul de lucru, este necesar Contractul de Inchiriere vizat de Administratia Finantelor Publice. Daca veti inchiria de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil.

Dosarul se va completa cu:

• Hotararea Adunarii Generale,
• Act Aditional/Decizie Asociat Unic,
• Delegatie (toate redactate de catre noi),
• Contractul de Comodat - daca este cazul (redactat de catre noi),
• Adeverinta Acord Asociatie de Propietari pentru spatiul in care doriti sa deschideti punctul de lucru - daca este cazul (redactata de catre noi).

Termenul pentru un astfel de demers este de:

• 3-5 zile (pentru Bucuresti si Ilfov)

• 3-8 zile pentru restul judetelor tarii.

Costuri deschidere punct de lucru si autorizare activitate

• 450 RON - Bucuresti-Ilfov

• 630 RON - alte judete

Aceste tarife includ taxele la Registru si onorariul.

Oferta SRLCONSULT: 50% reducere pentru minim 2 mentiuni in acelasi dosar!

Reducerea se aplica la onorariul mentiunii cu pretul cel mai scazut.

Oferta gazduire sediu social, Srlconsult

 

 Suna acum un consultant!


Suntem aici pentru pentru tine. Vom gasi impreuna cea mai buna solutie. Poti lua legatura cu noi prin telefon, e-mail sau formularul de contact zilnic de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 17:30.

 (021) 311.18.18

 

 

Sedii Srlconsult:

  • Sediul central: Sector 6, Splaiul Independentei nr 202B - telefon: (+4) 0770.914.683 

  • Punct de lucru: Sector 1, Str. Amman, Nr. 4 - Intersectie Stefan cel Mare cu Calea Dorobanti - telefon: +4 (+4) 0729.961.463